3 tips til den nye hundeejer

Det kan være noget af en omvæltning at få en hund. Det er en helt ny verden, og det gælder både for jer som ejere, men ikke mindst også for hunden, der skal ud og bo et helt nyt sted, hvor den aldrig har været før. Hvis du ikke tidligere har erfaring som hundeejer, kan det være, at du her kan læne dig op af disse tre tips, vi kommer med i dag. Så kan det måske blive lidt nemmere for dig at have med hunden at gøre i det første stykke tid, hvor alt er nyt.

Masser af godbidder

For det første kan det være en rigtig god idé at sørge for at have masser af godbidder. På den måde vil din hund hurtigt blive glad for dig, og det virker bare som et rigtig godt middel til at knytte et bånd til din hund. Så vær ikke bange for at være ekstra god med dine godbidder i det første lange stykke tid, da det kan være med til at få din hund til at falde til meget hurtigere og føle sig meget mere tryg ved sine nye ejere, som den jo klart lige skal vænne sig til at være omkring.

Brug gerne sele i stedet for halsbånd

Dernæst kan det være godt at gøre brug af en sele i stedet for et halsbånd, når du skal gå tur med din hund. Et halsbånd kan meget nemt komme til at gøre skade på hundens nakkemuskler over lang tid, når den går og trækker i halsbåndet hele tiden, og en sele er meget mere skånsom. Her bruger hunden en stor del af kroppen til at trække med, og det går derfor ikke kun ud over en enkelt muskelgruppe, som fx nakken med et halsbånd.

Giv din hund noget af dit aflagte tøj

En hund kan godt lide at bide i en masse ting. Og for at den skal føle sig tryg ved jer og jeres dufte, kan det være en god idé at give jeres nye hund noget af jeres gamle tøj, som I ikke længere skal bruge, så den kan få det til at ligge og bide i eller dufte til. Det kan få den til at føle sig meget mere tryg, især når den skal i gang med at være alene hjemme, hvis den har en gammel trøje, der dufter af sine ejere, i sin hundekurv.

Find flotte rullegardiner her hvis du gerne vil gøre hjemmet ekstra hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.