Hunde

Skal du adoptere en hund fra udlandet?

Vil du gerne have dig en hund, kan det være, at du har tænkt på at adoptere en fra udlandet. Det er der en del, der vælger at gøre – men er det et godt valg? Det kigger vi nærmere på her.

Lav dig en kop kaffe med de bedste Nespresso kapsler og læs med.

Fordele ved at adoptere en hund fra udlandet

En af fordelene ved adoptere en hund fra udlandet er jo, at du får mulighed for at hjælpe en hund, der ellers havde udsigt til et dårligt liv på gaden.

Derudover kan det også være en billigere måde at få en hund på, da det jo som regel er billigere at adoptere, end det er at købe en hundehvalp herhjemme.

Ulemper ved at adoptere en hund fra udlandet

Der kan dog også være ulemper forbundet med at adoptere en hund fra udlandet. Der er tit tale om gadehunde, og her kan du aldrig helt være sikker på, hvad den fx har af sygdomme eller øvrige skavanker, som måske ikke bliver opdaget af adoptionsbureauet.

Med andre ord kan den gemme på en meget lang række af dyrlægeregninger, som du skal tage med i overvejelserne. Derudover kan du ikke være sikker på racen af din hund, og når du adopterer en hund, kan du ikke altid få lige netop den hund, du måske har haft i tankerne.

Dan din egen konklusion

Derfor kan det være meget svært at finde ud af, om det er det rette at adoptere en hund, eller om du skal købe en dansk hundehvalp i stedet for. Det kommer meget an på øjnene, der ser, og derfor er det også op til dig selv at undersøge emnet nærmere og dermed have mulighed for at danne din helt egen konklusion.

Det er ikke til at sige, hvad der er det rette for dig. Det er kun dig, der kan mærke, om det føles rigtigt at adoptere eller ej. Hvis du er i tvivl, kan du jo evt. overveje at tage en samtale med det adoptionsbureau, du har kigget på. De kan nok gøre dig klogere på, hvad du skal gøre dig af overvejelser, inden du køber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.