Hunde

5 vigtige råd når du skal have din første hund

Skal du snart til at have din første hund, er der her et par rigtig gode råd, som du kan tage til dig, og som kan hjælpe dig med at få din hund til at passe rigtig godt ind i din familie.

1 – Er der plads og overskud til en hund?

Til en start, inden du går ud og køber din hund, skal du finde ud af, om der er plads og overskud i hjemmet til at have en hund.

Er der tid til den? Er der tid til at træne den? Er der tid til at være sammen med den?

Derudover skal du tænke på, om du har plads i dit budget til en hund, da den nemt kan koste en del penge at have, især hvis der kommer dyrlægeregninger ind på et tidspunkt.

2 – Gør din bolig hundesikker

Dernæst skal du gøre din bolig sikker for din hund. En hund kan godt springe op på reoler, i møbler og andet, og den er ikke bange for at bide i ting.

Derfor kan det være klogt at gemme din House Doctor lampe væk, sørge for der ikke er ledninger eller lignende, som den kan bide i og så videre.

3 – Sørg for at have alt det nødvendige udstyr og legetøj

Det er også en rigtig god idé at sørge for at have købt alt det udstyr, du skal bruge til din hund.

En hund har brug for et sted at sove, legetøj, sele eller snor og hvad der nu ellers kan være brug for. Så det er godt at være forberedt med alt dette, allerede den første dag du får din hund.

4 – Kom hurtigt i gang med at træne din hund

Når du har fået din nye hund, er det meget vigtigt, at du kommer i gang med at træne din hund med det samme. Der er mange gode fordele ved at træne sin hund fra en tidlig alder, og du kommer ikke til at fortryde det, hvis du bruger meget tid på at træne og opdrage din hund.

Der er mange måder at gøre det på. Hvis du vil, kan du altid melde dig til den lokale hundetræning, som med garanti er at finde i nærheden af, hvor du bor. Her kan du få meget hjælp, især hvis du er ny til at have en hund.

5 – Vælg en hund der passer til jeres familie og skema

Det er også meget vigtigt, at du vælger at købe en hund, som passer ind i jeres familieliv og skema derhjemme.

Der er stor forskel fra hund til hund. Nogle hunde er glade for at være alene hjemme, mens andre har brug for mennesker og kontakt døgnet rundt.

Der er også stor forskel på racernes temperament, så hvis du vil have en stille hund, der ikke gør eller larmer, skal du arbejde på at finde en stille race. Og så skal du gerne have tid i dit skema til at kunne tage dig af din hund, så den ikke bare bliver overladt totalt til sig selv.

5 vigtige råd når du skal have din første hund
5 vigtige råd når du skal have din første hund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.