Hunde

Vær klar, hvis der sker noget med dit kæledyr

Har du et kæledyr eller et husdyr, så har du påtaget dig et ansvar. Du har ansvaret for det dyrs ve og vel. Du skal sørge for at fodre, aktivere og pleje. Du skal også sørge for at hjælpe dyret, hvis det kommer i nød eller bliver sygt. Så skal du ringe til dyrlægen.

Har du et kæledyr, så er det i sig selv en god grund til at have en mobil og et mobilabonnement. Så kan du nemlig hele tiden have din mobil på dig og ringe til dyrlægen, hvis der er brug for det.

Find en god mobil

Skal du have din mobil på dig hele tiden, er det en god idé at vælge en god en. Vælg fx en, der kan være i din lomme. Overvej, hvad du ellers skal bruge den til. Sørg for, at den har alle de funktioner, du har brug for.

Med en god mobiltelefon kan du fx også tage nogle smukke billeder af dit kæledyr. Det kan betale sig at investere i en god telefon.

Find et godt abonnement

Skal du bruge mobilen til at ringe, skal du have et mobilabonnement til den. Du kan vælge et af de mange Greentel mobilabonnementer. Med et abonnement kan du bruge din mobil til at ringe, og så kan du bl.a. få fat på din dyrlæge.

Med en mobil og et mobilabonnement er du forberedt, og du kan handle hurtigt, når der er brug for det.

Gør lidt selv

Dit kæledyr kan godt have brug for en hjælp, som du selv kan give det. Hvis du sætter dig lidt ind i, hvad man skal gøre i forskellige situationer, kan du undvære dyrlægen helt i nogle tilfælde.

Læs lidt om, hvad man gør, når et dyr som dit fejler noget. Spørg andre mennesker, der har stor erfaring med netop det kæledyr. Så er du forberedt, og du kan selv hjælpe dit kæledyr.

Vær klar, hvis der sker noget med dit kæledyr
Vær klar, hvis der sker noget med dit kæledyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.