Blog

Tag din hund med på golfbanen

Har du en hund, og elsker du at spille golf, kan du jo overveje at tage din hund med på golfbanen, næste gang du skal ud på 18-hullers runde.

Husk at holde din hund i snor

Det er dog meget vigtigt, at du husker at holde din hund i snor, når du skal have den med ud på golfbanen. På den måde sikrer golfklubben sig, at der ikke render hunde rundt på hele banen, og at de hunde, der er med, er under kontrol på hele turen.

Det vil jo være noget af et virvar, hvis der var ti hunde, der rendte rundt på banerne, mens der blev spillet golf. Så sørg for hele tiden at holde din hund i snor, ligesom du også skal mange andre steder, hvor det er tilladt at have sin hund med.

Tjek altid reglerne i den enkelte golfklub

Der er jo mange forskellige golfbaner i Danmark, og derfor er det også meget vigtigt at læse reglerne for lige netop den klub, du spiller i, da det ikke er de samme regler for hver eneste klub.

Er du vant til at spille i Svendborg golfklub, og skal du på et tidspunkt spille i en anden klub eller på andre baner, kan det jo være, der er andre regler for at tage hunde med der. Så du kan med fordel altid lige klikke dig ind på klubbens hjemmeside og læse op på, hvordan de forholder sig til hunde på banen.

Der kan være særlige regler

Bemærk at der også tit kan være øvrige særlige regler, som du skal tage højde for, når du gerne vil have din hund med på golfbanen.

Du skal naturligvis samle op efter den, når den er med på tur, og flere steder er det ikke tilladt for hunden at komme i bunkeren. Den skal blive på græsset.

De må som regel heller ikke kommet med ind i klubhuset eller restauranten, så din hund skal kunne stå ude foran, hvis du selv skal indendørs. Alle disse regler vil du altid kunne finde på golfklubbens hjemmeside eller ved at spørge din golfklub.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.