Hunde

Har du overvejet at adoptere en hund?

Gør du med tanken om at få en hund hjem i familien, kan det være, du har tænkt dig at købe en hundehvalp, ligesom mange andre familier gør.

Men hvad med at adoptere en hund? Der er mange hunde i både ind- og udland, som godt kunne bruge et godt og trygt hjem og en sikker tilværelse. Få det billigste mobilt bredbånd og find din nye hund i dag.

Adopter fra Danmark

Hvis du vil gøre det på den nemmeste måde, kan det være en god idé at adoptere en hund her fra Danmark.

Du kan blandt andet adoptere en hund fra Dyrenes Beskyttelse, som redder hunde fra hjem, der ikke har plads eller overskud til at have en hund. Det er ofte billigere at adoptere, men til gengæld får du ofte heller ikke hunde helt fra hvalp.

Adopter fra udlandet

Der er også den mulighed at adoptere en hund fra udlandet. Der er eksempelvis mulighed for at adoptere en gadehund fra Grækenland, hvor der findes flere danske tiltag, der gør det muligt for danske familier at adoptere hunde hjem fra et land, hvor der er et stort problem med netop gadehunde, der ikke bliver behandlet godt.

Det behøver ikke at koste mere at adoptere fra udlandet, og det kan også være en god måde at redde et hundeliv, som ellers ikke har udsigt til en særlig god fremtid. Græske Hunde er et af de steder, du kan kigge nærmere efter hunde til adoption.

Øget risiko for sygdom

Du skal dog være opmærksom på, at disse hunde, især dem der kommer fra et hårdt liv på gaden, ikke altid er de bedste hunde, når det kommer til risiko for eks. sygdom. Mange af dem kan udvikle sygdomme på et senere tidspunkt, som stammer fra livet på gaden, og det er en risiko, du må tage med i dine overvejelser, når du skal finde en hund.

De fleste af dem klarer sig fint, når de kommer hjem til danske familier, men der er altså en øget risiko for, at der kan være påkrævet flere besøg hos dyrlægen end ellers.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.