Hunde

3 fine råd til dig der skal have hund i år

Har du planer om at købe dig en hund i år, kan det være en god idé at læse med her, hvor vi kommer ind på et par gode råd til dig, der snart skal have hund.

Elsker du også at pynte op i vinduet til jul, kan du nemt finde en masse julepynt til det på nettet, ligesom du også kan købe dit udstyr til din hund online.

Giv din hund et hundetegn

For det første kan det være smart at give din hund et hundetegn eller et halsbånd med navn, telefonnummer og adresse på. På den måde kan du være sikker på, at hvis din hund bliver væk, så er der mulighed for at returnere den til rette ejer. Der er mange hunde, der har det med at stikke af fra tid til anden, og her kan du øge chancerne for at få din hund igen, hvis du har et hundetegn på din hund. Når din hund kan identificeres, er det meget nemmere at returnere den til rette ejermand.

Hold altid din hund i snor

Så kan det også være godt at gøre det til en vane, at du altid har din hund i snor, når du bevæger dig ud på offentlige områder. Uanset hvor god en fornemmelse og følelse du har for din hunds gøren og laden, kan du ikke være 100% sikker på at kunne kontrollere den på alle tidspunkter. Derfor er det bare en rigtig god idé med en snor på din hund, så du er sikker på, at den ikke ender med at løbe væk, at genere eller angribe andre eller at gøre det farligt for sig selv og andre i trafikken.

Vær sikker på at du overholder reglerne om kæledyr i din bolig

Sidst, men ikke mindst, er det også en rigtig god idé at læse op på reglerne for din bolig, inden du vælger at få dig en hund. For der er jo mange boliger i Danmark, især lejeboliger, hvor det ikke er tilladt at have kæledyr. Så hvis du ikke vil risikere at modtage en melding om, at du skal skaffe dig af med din hund igen, kan det være godt at være på den sikre side om, at du gerne må have et kæledyr, og herunder specifikt en hund i lige netop din bolig, uden at du bryder reglerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.