Hunde

Tag dine kæledyr med på ferie

Kan du ikke undvære dine kæledyr, eller vil du bare gerne have dem med på ferie, fordi du ikke har andre muligheder for at få dem passet, er det heldigvis ikke så svært.

Nemt i Danmark

Der er mange steder i Danmark, hvor det kan lade sig gøre at have sit kæledyr med på ferie. Derudover er det jo også nemt i Danmark, da du i så fald ikke skal tænke på at have dit kæledyr med ud at rejse eller at køre i tog. Når du tager på ferie et andet sted i Danmark, kan du fx bare have din hund med i bilen, og så er der ellers ikke andet, du skal tage dig af eller bekymre dig om.

Mange campingpladser er åbne for kæledyr

Desuden har vi jo også rigtig mange gode campingpladser her i landet, hvor der er plads til at have dit kæledyr med dig. Hvis du gerne vil på ferie til udlandet, kan du også glæde dig over, at der er en lang række campingpladser rundt omkring i Europa, hvor det også kan lade sig gøre for dig at have din hund med, hvis det er det, du har lyst til. Campingpladser er nogle af de nemmeste steder at tage sin hund eller kat med sig, da det langt fra er alle hoteller, der giver dig lov til at have hund med. Nogle gør, men det er langt fra alle.

Du kan godt få din hund med ud at flyve

Hvis du skal længere væk, og hvis du fx skal ud at flyve, kan det godt lade sig gøre at få din hund med dig ud at rejse på denne måde. Det kan dog være lidt en omstændig proces, og du skal sørge for, at din hund fx gerne må komme ind i det land, I rejser til. Her skal papirerne og forsikringen fx være i orden, og der kan være krav om vacciner eller lignende til din hund, hvis du skal have den med ind over andre landegrænser.

Skal du til Sri Lanka, finder du kort over Sri Lanka lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.