Find din hund via adoption

Vil du gerne have hund, men vil du samtidig også være med til at gøre noget godt, kan det være, at du skal finde din hund via adoption. Du har fx mulighed for adoptere din hund via Dyrenes Beskyttelse, der er rigtig dygtige til at finde de rette hjem til deres dyr.

Får din hund en tæge eller flåt, kan du læse mere her.

Hjælp en hund uden et hjem

En af de bedste grunde til at adoptere en hund i stedet for at købe en ny hvalp er, at du hjælper en hund med at få et hjem.

Der er mange hunde, der er havnet på et dyrecenter af den en eller anden grund. Ofte fordi de kommer fra et sted, hvor de ikke har haft det godt. Derfor kan du ved at adoptere en hund hjælpe den til at få et nyt og trygt sted at bo.

Der stilles store krav til dig som hundeejer

Du skal dog være opmærksom på, at der stilles store krav til dig som hundeejer, hvis du gerne vil adoptere en hund. Hunden kan jo være kommet fra ringe kår, og derfor er det meget vigtigt, at fx Dyrenes Beskyttelse sikrer sig, at den får det godt hos dig, og at du har de rette ressourcer til at tage dig af hunden.

Derfor kan der tit også være et krav om, at hunden skal ud til en ejer, der har tidligere erfaring med lige netop den race, og som måske har god erfaring med at træne hunde.

Tænk over dit valg

Derfor er det også meget vigtigt, at du tænker over dit valg, når du skal have en hund. Det at adoptere en hund er ikke nødvendigvis nemmere end at få en hundehvalp. Selvom det er en billigere måde at få en hund, bør det ikke være den eneste bevæggrund for at anskaffe dig en hund på den måde.

Er du interesseret i det, kan du jo vælge at tage en indledende snak med det værn, du har tænkt dig at adoptere fra. Så kan du jo altid finde ud af, om de er interesseret i at lade dig adoptere en hund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.